hren
 

ODGOVOR KAŠTELANSKIH SOCIJALDEMOKRATA NA DANAŠNJU MEDIJSKU KONFERENCIJU I PROZIVKU JOSIPA BERKETA
Preko svog glasnogovornika Tonija Bedalova, SDP Kaštela uputio nam je žestok odgovor na upit Josipa Berketa kojeg smo objavili danas na stranicama Portala u izvješću sa konferencije za medije na kojoj su predstavljeni zamjenici kandidatkinje za gradonačelnicu grada Kaštela na nezavisnoj listi Josipa Berketa. Odgovor SDP-a donosimo u cijelosti kako smo ga i primili...

Joško Bekret je pitao, a mi odgovaramo.

Prije nego što je postao gradonačelnik 2009. godine Joško Berket je najavljivao neovisnu reviziju koja je trebala razotkriti sve nezakonitosti u HDZ-ovom upravljanju Gradom. Međutim, kada je postao gradonačelnik vodio je politiku nezamjeranja HDZ-u, baš kao i protekle četiri godine u Gradskom vijeću. Za razliku od SDP-a, Joško Berket, na rijetkim sjednicama na kojima je prisustvovao, nije uputio ni jednu ozbiljnu kritiku HDZ-ovom gradonačelniku i podržavao je njegovu proračunsku politiku.

Oporbeni političari koji imaju vlastitu viziju upravljanja gradom – to ne rade.

Joško Berket je privatni poduzetnik i prvenstveno štiti svoje privatne interese pa se nikada neće zamjeriti HDZ-u. Dobri odnosi s HDZ-om na gradskoj, županijskoj i državnoj razini jamac su  nesmetanom poslovanju njegove tvrtke i to treba jasno reći. Međutim, zbog toga ne bi trebali ispaštati građani. U toj priči se više može zamjeriti HDZ-u nego Jošku Berketu jer nikome tko vodi privatni posao, a nije u dobrim odnosima s HDZ-om nije lako.

Stoga, onaj tko u Gradskom vijeću pored HDZ-a želi gledati još nekoga tko će podržavati HDZ-ovu politiku – neka glasuje za Joška Berketa.

Zaključno, i ovaj nastup Joška Berketa je očito odrađivanje HDZ-ove prljave kampanje, što potvrđuje našu tezu da se radi o istoj političkoj opciji. 

SDP Kaštela


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij