Zahvala kaštelanskog HDZ-a biračima

 

Nakon nedjeljnih izbora i dobrih rezultata koje je Domoljubna koalicija ostvarila u Kaštelima, HDZ Kaštela uputio je zahvalu svojim sugrađanima, posebno onima koji su još jednom pokazali povjerenje prema najbrojnijoj stranci u ovom gradu.

- Poštovane građanke i građani grada Kaštela, Hrvatskoj demokratskoj zajednici Kaštela osobita je čast zahvaliti vam se na ukazanom povjerenju koje ste pokazali na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.
Nakon odabira naše predsjednice, najboljeg predsjedničkog kandidata, sada smo opet ostvarili pobjedu i zato iskrene zahvale svima koji su izašli na izbore, izvršili svoju dužnost i dali svoj glas Domoljubnoj koaliciji.
Iznimno nas raduje što su stanovnici grada Kaštela u velikom broju, točnije sa 9476 glasova opet pokazali da vjeruju Hrvatskoj demokratskoj zajednici i aktivnostima koje se temelje na iskrenom domoljublju, demokratskim i kršćanskim vrednotama.

Ukazano povjerenje nas obvezuje da čvrsto zastupamo interese našeg grada i da budemo ustrajni na putu za ostvarivanjem dobrobiti, što ćemo izvršavati s ponosom.

Još jednom od srca hvala svim Kaštelankama, Kaštelanima, članovima, simpatizerima i koalicijskim partnerima Hrvatske demokratske zajednice. Hvala svima onima koji su svoju odluku donijeli noseći Hrvatsku u srcu - poručili su iz GO HDZ-a Kaštela.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)
Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...

hrcsenfrdehuitnoplsksl