hren

PARLAMENTARNI IZBORI
Dva i po sata prije zatvaranja birališta, do 16.30 sat, u Hrvatskoj je na izbore izašlo 46,57 posto birača, što je za 0,51 posto više nego na parlamentarnim izborima 2011. godine. A u Kaštelima je  danas, do 16.30 sati, prema izvješćima DIP-a glasovalo 43,30 posto Kaštelana.

U odnosu na spisak birača, najviše građana u Kaštelima, njih 51,45 posto glasovalo je na biračkom mjestu broj 2 u Kaštel Sućurcu, a najmanja izlaznost, 30,09 posto, do navedenog vremena bila je na biračkom mjestu broj  21 u Kaštel Štafiliću.

Deveta izborna jedinica bilježi izlaznost, od 44,35 posto,

Prema izvješćima nadležnih na pojedinim biračkim mjestima u Hrvatskoj bilo je određenih manjih nepravilnosti u radu biračkih odbora, nekoliko primjera ugrožene tajnosti glasovanja, a najviše primjedbi nadležni su zaprimili zbog kršenja izborne šutnje, što se posebno odnosilo na SMS-ove pojedinih političkih opcija, koje su građani primali na svoje mobitele.

Biračka mjesta zatvaraju se u 19 sati, a prva izvješća s biračkih mjesta u Kaštelima objavit ćemo odmah po njihovom dostavljanju gradskom Izbornom povjerenstvu.

Fotografije iz Kaštel Sućurca.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_7233)

  Vidi se...nema loleka i boleka

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1192)

  od birača nema je..ča!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7243)

  Najjaće mi je vidit na biralištu face koje su mi 80tih u jugovinilu govrili da bi bilo bolje da neiden u crkvu pa ću brže napredovat a dans su tri puta veći hrvati od mene!!!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1109)

  adio.. crveni kmeri..;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5367)

  Do pobjede HDZ!

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1109)

  cudi mali broj komentara..od veliki malomistanski magova ha..ha..ha..;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8757)

  di je mag iz austrije

  oko 5 godina prije
 • (Gost_449)

  (Gost_7243)kako to meni nije niko govorija a ja san napredova.napredovat ne znači bit veči hrvat i obratno

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8189)

  Svaki put kada idem na glasanje vidim ispred škole HDZ-ovu inspekciju, ali svaki put. Uredno nadgledaju svoje birače. Iako su mi gadljivi, divim se njihovoj organizaciji i disciplini. SDP to nikada neće postići.

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara