Berketova nezavisna lista dala podršku i dogovorila suradnju s MOST-om

PETRINA U KAŠTELIMA
Članovi Nezavisne liste Josipa Berketa, u srijedu navečer u Marini Kaštela, ugostili su nositelja liste MOST-a nezavisnih lista za 9. izbornu jedinicu, Stipu Petrinu sa suradnicima, te im dali podršku u sudjelovanju na ovim parlamentarnim izborima.

Na sastanku sa Stipom Petrinom i Kaštelankom Milijom Baldić Lukšić, koja se nalazi na četvrtom mjestu MOST-ove liste za 9. izbornu jedinicu, bili su, među ostalima i Berketovi vijećnici Marinka Parčina, Marinko Kovačev i Meri Škopljanac Gagić.

- Svaka podrška našoj političkoj opciji mnogo nam znači, ali poseban značaj ima podrška nezavisne liste Josipa Berketa. Došlo je vrijeme za jednu potpunu promjenu na političkoj sceni u državi. Dosta nam je i lijevih i desnih, onih koji odgovaraju jednom centru moći i tako uništavaju ovu zemlju – kazao je Petrina nakon dogovora o podršci i suradnji, naglasivši da značaj MOST-a stalno raste što se dokazalo i ovom podrškom Berketovih vijećnika.

Marinka Parčina ovom je prilikom pozvala svoje sugrađane da izađu na izbore ove nedjelje i na svojim listićima zaokruže listu MOST-a nezavisnih lista, složivši se sa Stipom Petrinom kako je krajnje vrijeme za konkretan zaokret u političkom životu Hrvatske.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...

hrcsenfrdehuitnoplsksl