5. večer kaštelanskih vina

U ORGANIZACIJI PZ KAŠTELACOOP I DRUŠTVA ZA OČUVANJE KULTURNE BAŠTINE 'BIJAĆI'
U sklopu Dana grada Kaštela organizira se, 5. večer kaštelanskih vina koja će se održati u prostorijama PZ Kaštelacoop u Kaštel Starome (datum održavanja Večeri bit će naknadno objavljen).

Pozivaju se vinari s područja Kaštela (koji su upisani u upisnik poljoprivrednih proizvođača) da donesu uzorke svojih vina koje će organoleptički ocjenjivati stručna komisija enologa na čelu sa mr. Goranom Zdunićem iz Instituta za jadranske kulture iz Splita.

Uzorci će se zaprimati od  28. siječnja do 1. veljače 2008. godine u prostorima PZ Kaštelacoop u Kaštel Starome (kontakt telefon 230-403) u vremenu od 8:00 do 16:00 sati. Za svaki uzorak potrebno je uplatiti 75,00kn na ime troškova laboratorijske analize (alkohol, ukupna i hlapiva kiselina) koju će svaki proizvođač dobiti za svoj priloženi uzorak.


Sa 4. Večeri kaštelanskih vina

Vino je potrebno uliti u tri staklene boce (od litre ili 0,7 nepovratne) za svaku od kategorija vina. Dio vina će biti korišten za laboratorijsku analizu i stručno ocjenjivanje, a ostatak će biti ponuđen za degustiranje svim zainteresiranima na samoj Večeri. Svi uzorci bit će zaprimljeni pod šifrom.

"Uzorci vina će se zaprimati od  28. siječnja do 01. veljače 2008. godine u prostorima PZ Kaštelacoop u Kaštel Starome"

Tijekom večeri uz prigodan program i zakusku bit će proglašeni najbolji u svakoj od tri kategorije vina (bijela vina, opoli i crna vina), kao i  pobjednik 5. večeri kaštelanskih vina.


Sa 4. Večeri kaštelanskih vina


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)


 

 
 Copyright © 2022. Portal grada Kaštela. Sva prava zadržana.
Kastela.org koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, saznaj više...

hrcsenfrdehuitnoplsksl
www.crljenak.com