hren

KONCERTNA STANICA
I Split je, eto, konačno dobio barem krišku ljetnog rock rolla. I to kakvog...
Jer Arctic Monkeys su pred tri i pol tisuće na Prokurativama pokazali da nisu ni otrcani veterani koji pucaju po šavovima, niti band-fenomen internet ere već impresivni indie-rock “pogon”. Očito sposoban i za najveće koncertne dosege. to, konačno dobio barem krišku ljetnog rock & rolla. I to kakvog..

Jer Arctic Monkeys su pred tri i pol tisuće na Prokurativama pokazali da nisu ni otrcani veterani koji pucaju po šavovima, niti band-fenomen internet ere već impresivni indie-rock “pogon”. Očito sposoban i za najveće koncertne dosege.

Čvrsti gitarski riffovi i zarazne melodije frontmana Alexa Turnera i dalje su dobitna kombinacija u žestokim temama poput “Da frane 2R” ali i u barem još desetak ubojitih neo-punk brojeva iscijeđenih dvaju dosadašnjih studijskih albuma.

Vrhunci koncerta bile su očekivano dobro znane uspješnice poput “Fluorescent adolescent”, “Crying lightning”, te “I bet you look good on the dance floor”.

Da su band na kojeg valja ozbiljno računati i na prostorima zahtjevnijim od naših, pokazali su kao predgrupa i splitski In-the-go.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij