hren

Ovoga rujna u sklopu projekta „Dan po dan – mladi u kulturi online“ održat će se novi ciklus edukativno – rekreativnih radionica za mlade do 25 godina. Teme radionica bit će vezane uz ples i nove tehnologije, a nastavljaju se na prethodne cikluse radionica održane u sklopu projekta u proteklih nekoliko mjeseci.

Street house i hip hop plesne tehnike mladi će imati priliku naučiti na DANCEaj dan radionicama uz vodstvo profesionalnih plesača Vedrane Grčić i Duje Dorotića. Plesne radionice počinju 12. rujna u 18 sati, a provodit će se kontinuirano svake nedjelje do kraja studenog u trajanju od 2 sata. Sudjelovati na radionicama mogu svi bez obzira na prethodno plesno iskustvo. Prijave na radionice zaprimaju se putem online obrasca.

Osim plesnih radionica u rujnu će se održati i DIGI dan radionice 3D printanja na kojima će akademski kipar i računalni grafičar Milivoj Popović upoznati sudionike s procesom pripreme digitalnih skulptura za 3D printanje. DIGI radionice 3D printanja nastavljaju se na prethodni ciklus DIGI radionica na kojima su sudionici učili kako izraditi digitalnu skulpturu u ZBrush računalnom programu. Stoga je za sudjelovanje na radionicama 3D printanja potrebno osnovno poznavanje rada u ZBrush računalnom programu. Prva radionica 3D printanja počinje 21. rujna u 10 sati. Ovaj DIGI dan ciklus obuhvaća 4 radionice u trajanju od 3 sata. Broj sudionika na radionicama 3D printanja je ograničen, a prijave su obavezne i zaprimaju putem online obrasca.

Projekt Dan po dan – mladi u kulturi online sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Platforme Doma mladih.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij