Za nekoliko dana očekuje nas kaštelanski festival rock glazbe koji ove godine, između ostalih, dovodi i legendarni riječki bend Let 3. Deseta jubilarna KRV ove godine održati će se u lukšićkom Novom parku u subotu, 7. kolovoza od 19.30 do 24 sata, a na prostor događanja moći ćete uči uz predočenje covid putovnice ili negativnog testa koji će biti omogućen na samom ulazu u park. Ulaz je besplatan.

Zbog striktnih mjera Stožera maksimalan broj prisutnih u publici bit će tisuću, a testiranje će biti organizirano od 17.30 do 21 sat. Iz tog razloga, umoljavaju se svi oni koji nemaju covid putovnice da što ranije pristupe testiranju kako ne bi dolazilo do nepotrebnih gužvi na ulazu. Cijena testiranja iznosi 50 kn što je još uvijek poprilično jeftinije od uobičajenih cijena ulaznica na koncerte grupe Let 3.

Prvi bend koji ćemo predstaviti je rock sastav iz Splita Stereotrip. Marko na basu i vokalu, Ante na gitari, Roko na bubnjevima. Radi se o rocku sa primjesama hard rocka, bluesa i psihodelije. Bend egzistira nešto više od godinu dana, klešu autorski materijal i snimaju demo verzije pjesama za svoj album prvijenac, a 2020. nastupili su u sklopu Street Art Zen Opuzen festivala


Stereotrip

Mind Zoočesti su gosti KRV-i jer će ove godine po treći put nastupiti u Kaštelima. Već su vam poznati pa ih predstavljati ne treba previše. Radi se o četvorki iz Splita, sviraju rock/metal. Grupirali su se 2015. i od tada nastupaju diljem regije, od Hrvatske preko BiH i Crne Gore. 2017. pobijedili su na ST-ART festivalu te nastupe ostvarili i na FIDO Music Weekendu 2019., SARS festivalu 2018. I Lake Festu u Nikšiću 2018.

Samostalno su snimili i objavili demo EP Temple of The Heart u ožujku 2017., a 2020. objavili su singlove Blind Man's Mirror i What It Takes. Ove godine, točnije u srpnju 2021. objavljuju prvi single na hrvatskom nazvan Grijeh, te nastavljaju sa snimanjem albuma.

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje, sve to sinonim je za Flesh, heavy metal trio iz Hrvatske koji će vas natjerati da poludite! Od 2004. godine zagrebački Flesh brani metalnu vjeru. Nastupali su na kultnom festivalu Metaldays, imali su priliku nastupiti kao support bend power metalcima Powerwolf, a nisu zaobišli ni Dark O Metal Fest u Rijeci.

S karijerom dugom više od 30 godina, Let 3 neupitno slove za najosebujniji hrvatski rock bend i zaštitni znak Rijeke. Nakon početne percepcije javnosti da su „bizarni, čudni i prosti“, otkrivaju se kao izuzetna umjetnička pojava i prava rock atrakcija pomno osmišljenog koncepta oko imidža i scenografije uz specifičan i eksperimentima sklon glazbeni izričaj.

Posljednjih godina oduševili su i upgradeanim verzijama svojih bezvremenskih hitova u koje su uklopili suradnje poput one s Terezom Kesovijom, Krankšvesterom i Sinišom Vucom

I što kazati na kraju osim – Vidimo se na 10. KRV-i!!!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij