OVO LJETO OTVARA OBNOVLJENA GRADINA
AR Agency u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Zvonimir predstavlja Projekt Gradina 2021. u sklopu kojega će organizirati trinaest velikih bendova u dvanaest termina, jednom tjedno kroz cijelo ljeto na prostoru solinske Gradine.

Dio projekta odvijat će se i kroz Solinsko kulturno ljeto. Ovaj ambiciozni projekt rađen je u suradnji s gradom Solinom i pokrovitelja koji su prepoznali jedno od najvećih događanja na Jadranu.
Dalmacija dobiva još jednu važnu koncertnu pozornicu

Naime, Gradina će ovo ljeto jedina u kontinuitetu ugostiti po jednu zvijezdu jednom tjedno.
Upravo obnovljena Gradina u Solinu imat će kapacitet i do tisuću ljudi te će postati interesantan koncertni prostor u splitskom bazenu.

Gradina u Solinu bit će domaćin brojnih glazbenih i kulturnih događaja u sklopu Solinskog kulturnog ljeta pa sve do početka desetog mjeseca. U jeku pandemije i nedostatku glazbenih događaja Solin će ponuditi i Jazz Faire, komercijalne izvođače i sastave sa glazbene scene.

Gradina će nuditi događanja na tjednoj bazi od kojih publici izdvajamo neke najpopularnije:
16.7. KRIES
24.7. AMIRA MEDUNJANIN
31.7. ZORICA KONDŽA
6.8. GUSTAFI
7.8. HLADNO PIVO
14.8. NENO BELAN & FIUMENS
21.8. ZABRANJENO PUŠENJE
26.8. VANNA
3.9. CUBISMO
11.9. DALMATINO
18.9. KOPITO + RØLØ
25.9. NATALI DIZDAR
2.10. MARKO TOLJA

-Cilj nam je ponuditi kvalitetnu koncertnu ponudu za domaće goste pa smo s toga i formirali cijene ulaznica prihvatljivu našoj lokalnoj publici, rekli su nam iz AR Agency.  -Potrudili smo se napraviti raspored da jednom tjedno dovedemo u Solin neko zvučno ime. Ali imamo jedno odstupanje kojem se prilično veselimo. To je vikend kada nastupaju Gustafi i Hladno Pivo. Pa smo za taj petak i subotu pripremili paket karata u pretprodaji u iznosu od 120kn za oba dana.
Pretprodaja za sve manifestacije kretat će se od 65 kn do 90 kn preko croatia-tickets.com a na prodajnim mjestima u Splitu od 1.7.2021:
- šalter PJ Slobodne Dalmacije
- caffe bar Basket
-  street food factory Misto
- Lumer Shop
  te u Solinu:
- suvenirnica Zvonimir
- caffe bar Aura

Uz ovaj program u sklopu Solinskog kulturnog ljeta u Gradini održat će se još i četiri večeri Solin Jazz Fair, film festival, dvije noći Solin Brass Festa, FINNS Festival, Klapa Intrade, 4 Tenora, Zdenka Kovačićek & Greenhouse Blues Band…
AR Agency sastavljen od lokalnih event organizatora prihvatio se ovog velikog projekta s idejom da i lokalni gosti imaju pravo na svoju turističku ponudu po prihvatljivim cijenama.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij