ČINI SE da se ni ove godine neće partijati na Ultri u Splitu.
Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, ni ovog ljeta, zbog koronavirusa, partijaneri neće uživati na splitskoj Ultri.

Ultra se, po pisanju Slobodne, odgađa za iduću godinu, a organizatori će u narednim danima poslati i službeno priopćenje u kojem će objasniti što oni koji su kupili karte mogu napraviti s njima.

Ove je godine zbog koronavirusa drugu godinu zaredom otkazana i Ultra u Miamiju koja je bila zakazana za 26., 27. i 28. ožujka te je prebačena za isto razdoblje iduće godine.

"Zbog trenutne situacije oko covida-19 nažalost smo primorani pomaknuti Ultra Miami za 2022. godinu. Razumijemo vaše nezadovoljstvo i frustraciju, ali želimo producirati najbolju Ultru u povijesti festivala. S nestrpljenjem vas ponovo očekujemo na našem plesnom podiju, gdje ćete doživjeti nezaboravne uspomene", objavljeno je početkom ožujka. 

Organizatori se još ne oglašavaju, a na službenim stranicama Ultra Europe još uvijek stoje datumi 9., 10. i 11. srpnja 2021. godine kao datumi održavanja splitske Ultre.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada