Strani mediji izvještavaju da HBO razvija tri dodatna spin-offa serije Game of Thrones: radni naslovi dva prequela su “9 Voyages” i “10000 Ships”.

“9 Voyages” dolazi od tvorca Bruna Hellera, a u njezinom fokusu je Lord Corlys Velaryon, zvani The Sea Snake, Gospodar plime i oseke i voditelj Kuće Velaryon. Lik se također pojavljuje u prethodno najavljenom “Game of Thrones” prequelu “House of the Dragon”, gdje ga glumi glumac Steve Toussaint. Dakle, ovaj projekt predstavlja potencijalno izdvajanje lika iz serije koja još nije ni snimljena.

Drugi projekt, radnog naslova “10000 Ships“, vrti se oko ratnice princeze Nymerije, poštovanog pretka Kuće Martella koja je osnovala kraljevstvo Dorne (postala je toliko legendarna u carstvu da su dva lika nosila njeno ime u originalnoj seriji). Njezina je priča smještena otprilike 1000 godina prije događanja u GoT, što je čini puno starijom na vremenskoj traci Westerosa od bilo kojeg drugog prethodno najavljenog projekta.

Treći je projekt smješten u straćarama Flea Bottoma zvanim King’s Landing –  u labirintu uskih ulica u glavnom gradu u kojem su rođeni likovi poput Davosa Seawortha i Gendryja Baratheona.

Ovi se prequeli pridružuju spomenutoj “House of the Dragon“, čije snimanje počinje u travnju. Radnja iz “House of the Dragon” odvija se 300 godina prije događanja u GoT-u, a zasnovana je na knjizi “Vatra i krv” o povijesti kuće Targaryen.

Drugi GoT projekt na kojem se navodno radi je adaptacija prequela “Tales of Dunk and Egg”. Serija jednosatnih epizoda temeljit će se na istoimenim fantasy novelama Georgea RR Martina, a bit će smještena 90 godina prije događanja iz “Pjesma leda i vatre”.

Izvor : Muzika.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij