hren

Originalna kuća i meta kreativaca nalazi se na zapadu Londona, u „sendviču“ između liječničke ordinacije i frizerskog salona...
Kuća u Londonu, na nekim mjestima široka tek 168 centimetra prodaje se po cijeni od otprilike 8 milijuna i 250 tisuća kuna. 

Jedinstvena građevina koja ne zauzima previše mjesta nalazi se na zapadu grada, u „sendviču“ između liječničke ordinacije i frizerskog salona. Osim što je najmršavija u Londonu, pretpostavlja se da je najtanja i u Engleskoj. 

Britanska mršavica u viktorijansko doba je bila prodavaonica šešira, sagrađena u kasnom 19. stoljeću. Među prijašnjim vlasnicima ističe se i modni fotograf Juergen Teller koji ju je od prodavaonice preuredio u dom, a ondje je stanovao i glumac Simon Woods.

U oglasu stoji: „Prodaje se jedinstvena, lijepa, stilski uređena i vjerojatno najmanja kuća u Engleskoj, koja je mnogo više od doma“, a agent za nekretnine David Myers smatra kako je kuća idealna za kreativce poput dizajnera, fotografa ili ljudi iz medija koji ne vole uobičajene nekretnine nego teže nečemu originalnijem, i ekscentričnom.

Izvor: Punkufer.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij