Start humanitarne utrke Zlatna Vrpca – 7 maratona u 7 dana, bivšeg onkološkog bolesnika i uspješnog triatlonca Kristijana Sindika, uslijedit će u četvrtak 4. veljače, na Svjetski dan borbe protiv raka,  na Marjanskim vratima u Splitu, u 7 sati. Utrku će Sindik trčati od Splita do Tivta, a prihod ide za Odjel dječje onkologije KBC-a Split.

Čitava ruta iznosi 295 kilometara te se sastoji od sedam dionica u kojoj svaka pojedina ruta iznosi točno 42 km.  Prvi dan trči se od Splita do Ruskamena, drugi  do Drašnica, treći do Ploča, četvrti do Stona, peti do Orašca, šeti do Ćilipa i sedmi do Tivta.

Sama utrka zamišljena je tako da svi zainteresirani sudionici ove akcije kupuju kilometre i tako doniraju sredstva namijenjena odjelu Dječje onkologije KBC-a Split. Donirati se može direktno na račun IBAN: HR1424070003106794371, otvoren u OTP banci d.d. Split. Minimalna cijena za jedan kilometar iznosi 100 kuna, odnosno 15 eura za uplate iz inozemstva.

Isto tako zainteresirani mogu Sindiku dati podršku i s njim otrčati dijelove dionica, a svoje uključivanje najavili su i Rikardo Kuhar, Ante Bebić, Bruno Grgurević i Helena Bule, Igor Boraska, Mijo Caktaš i drugi.

Start utrke, kao i trku duž svih dionica zainteresiranimogu pratiti na Facebook stranici UTRKE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada