hren

Osim izvrsne gastronomske ponude Mala Mora njeguje i ljubav prema dobroj glazbi. Ove subote, 19. rujna, imate priliku uživati u predivnoj večeri na otvorenom uz dalmatinsku pismu i uvijek izvrsnu klapu Cambi! 

Očekuje Vas odlična klapska izvedba poznatih hitova, ovom prilikom u nešto drugačijem ambijentu. 

Novootvoreni kaštelanski restoran smješten je u Kaštel Lukšiću, na morskoj šetnici koja spaja romantične lokacije iz ljubavne priče o Miljenku i Dobrili. Riječ je o suvremeno opremljenom restoranu s elegantno uređenim interijerom te predivnom terasom s pogledom na Kaštelanski zaljev. 

Restoran svojim posjetiteljima nudi suvremenu interpretaciju mediteranskih specijaliteta, kvalitetne i svježe namirnice pripremljene na način dostojan vrsnih chefova. Sva jela spravljena su od namirnica domaćeg porijekla, s velikom dozom ljubavi prema gastronomiji i prstohvatom kreativnosti. Jelovnik pronađite na linku https://bit.ly/2H5661p

Osim gastronomske ponude Mala Mora nudi i izvrsnu selekciju pjenušavih, crnih, bijelih i rose vina različitih vinarija, stranih i domaćih, te neizostavnu ponudu vina koja su nastala u kaštelanskim konobama. Ponuda pića dodatno je obogaćena širokom ponudom koktela spravljenih od vrhunskih alkoholnih pića. 

Ne propustite nezaboravno iskustvo uz gastronomske delicije i izvrsnu klapsku pismu. 

Koncert počinje u 20 sati. Rezervirajte svoj stol na vrijeme na broj 091/622-1438.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij