hren
 

Ovog puta nije drive-in, već boat-in. Ovog petka i subote, 14. i 15. kolovoza u vali na Drveniku Velom posjetitelji će imati mogućnost uživati u filmovima iz vlastitih brodova i kajića okruženi morem, i to po prvi puta u Hrvatskoj. Projekcije filmova u potpunosti su besplatne.

Na osmometarskom platnu koje će biti postavljeno na 'trogirskom škoju' u dva dana posjetitelji će moći pogledati hrvatske filmove s engleskim titlovima. U petak 14. kolovoza u 21 sat film 'Osmi povjerenik' redatelja Ivana Salaja te u subotu,15. kolovoza  u 21:00 'Comic Sans' Nevija Marasovića.
Nakon projekcije u subotu bit će organiziran i koncert dobro poznatog benda 'Little sister' koji već tradicionalno zabavlja publiku na Artiću svake godine.

- U obzir je uzeta i trenutna epidemiološka situacija pa su tako na ovaj način zadovoljene sve mjere vezane uz okupljanja, ali organizatori još jednom pozivaju i na osobnu odgovornost svakog pojedinca kako bi svi bez brige mogli uživati u projekcijama. Opremite se, hranom i pićem po želji, šugamanima, jastucima i dekama i puno dobrog raspoloženja. Molimo vas da poštujete onoga tko vas bude usmjeravao gdje privezati ili usidriti brod, kao i putanju trajekta koji će oko 22 sata ući u valu i kojemu ne smijemo smetati – poručuju organizatori.

Projekcija filmova se organizira na inicijativu rođene Drvenčanke Petre Mlačić i uz tehničku realizaciju tvrtke Rezolucija koja je donirala svu potrebnu tehničku opremu.

Svim zainteresiranima preporuča se da svojim kajićima, brodovima, SUPovima, kajacima i ostalim plovilima dođu uvalu ispred Artića iza 20 sati kako bi se svi na vrijeme uspjeli usidriti i pripremiti za filmove pod vedrim nebom.

Više informacija možete pročitati OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij