hren

Aplikacija je jednostavna i besplatna za korištenje, a može vam osjetno povećati broj followera na vašem Instagram profilu. Što sve može GetInsta i kako radi pokušat ćemo vam objasniti u slijedećih nekoliko redaka.

Kao što i sami znate Instagram je jedna od najvećih društvenih mreža, prema brojkama korisnika je druga iza Facebooka. Bez obzira koristite li Instagram za privatne potrebe ili želite približiti neki svoj brend, proizvod ili uslugu široj publici ova vam društvena mreža itekako može u tome pomoći. Naravno, za to vam trebaju followeri (pratitelji) koji su zainteresirani za ono što vi objavljujete na toj društvenoj mreži. Naravno, oni će pomalo dolaziti, no njihov broj uvijek raste sporije nego što bismo to željeli, zar ne? :) Pravo je pitanje – kako doći do više besplatnih Instagram pratitelja?

Mnoge sigurno zanima kako doći do više Instagram sljedbenika odnosno followera. No, to uvijek i nije lako pogotovo danas kada i sami primjećujete kako nekako sve slabije dolazite do novih followera na vašem Instagram profilu. Može li se to nekako ubrzati, pomaknuti prema naprijed, svakodnevno dobiti nove pratitelje Instagram kanala? Mnoge aplikacije vam to omogućuju no tu se postavlja vrlo važno pitanje – jesu li ti novi pratitelji pravi ili su to nekakvi lažni računi, botovi ili nešto treće? Jer što će vam pratitelji ako oni ne postoje, ne lajkaju, ne komentiraju, ne dijele vaše objave i slično. Može li se nekako doći do besplatnih pratitelja na jednostavan i bezbolan način? Može.

Upravo vam u tome može pomoći GetInsta aplikacija koju smo i sami isprobali i vidjeli kako stvar funkcionira. Naravno, kao i u svim drugim aktivnostima morate biti uporni i strpljivi, jer već nakon nekog vremena ćete vidjeti rezultate vašeg truda. Naša je preporuka da je koristite barem mjesec dana svakodnevno, rezultati bi se itekako morali pokazati.

Kao i sve moderne aplikacije, GetInsta je besplatna aplikacija preko koje možete dobiti nove i 100% stvarne Instagram pratitelje (followere) ali i lajkove na vaše objave, a što svi također jako volimo, zar ne? :) Kao što smo već spomenuli, ovdje se ne radi o lažnim i nepostojećim nego zaista pravim osobama koji se interesiraju za ono što vi objavljujete na ovoj društvenoj mreži. Naravno, postoji i dio gdje možete i kupovati nove pratitelje, ukoliko želite brže napredovati. Što god odabrali, ova je aplikacija vrlo zanimljiva.

 

Ono što je odlična vijest je kako aplikaciju možete koristiti i na pametnim telefonima i tabletima (Android, iOS), ali i na PC računalima (Windows) što će mnogima biti puno praktičnije. Koju god varijantu odnosno aplikaciju odabrali, ona će odraditi ono što očekujete od nje.

Naravno, prvo trebate skinuti aplikaciju na svoj željeni uređaj i instalirati je. Nakon toga se trebate registrirati što je uobičajen postupak kod svih aplikacija, webshopova i slično. Kod ove aplikacije ne trebate upisivati svoje podatke za logiranje u Instagram, nego je dovoljno upisati vaše Instagram korisničko ime kako bi aplikacija znala kome treba dodavati pratitelje i lajkove. Prilikom korištenja aplikacije ćete prikupljati virtualne novčiće (coins) koje ćete kasnije iskoristiti za kupovinu pratitelja i lajkova, a kao što smo spomenuli možete uložiti i pravi novac jer je tada taj postupak naravno brži.

Isto tako, aplikacija će pratiti brojne korisne statističke podatke – koliko ste novih pratitelja dobili, koliko ste lajkova iskoristili i slično, za to će kreirati posebne liste pratitelja i lajkova što vam može biti vrlo korisno. Postupak je identičan na aplikaciji za smartfone i računala, samo što je naravno raspored ikona odnosno postavki i mogućnosti zbog različitih zaslona drukčiji.

Vjerujemo kako smo mnoge zainteresirali za ovu zanimljivu i praktičnu GetInsta aplikaciju, jer znamo kako biste svi željeli imati čim više pratitelja na svom Instagram profilu. Ono što je najbolje je kako ne možete izgubiti ništa nego samo malo vašeg vremena, a to će vam se vratiti preko novih besplatnih Instagram pratitelja.

Cijeli postupak od logiranja kao i sami izgled aplikacije možete vidjeti i u slijedećih nekoliko fotografija što vam je sasvim dovoljno za početno snalaženje, no aplikacija je vrlo jednostavna i vrlo ćete brzo shvatiti sve njene mogućnosti.

 

Izvor : Racunalo.com


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij