“Kliški uskoci” ovog vikenda posjetitelje vode u specijalizirane noćne obilaske potpuno besplatno

Od danas, Tvrđavu Klis moguće je posjetiti u noćnom terminu i uživati u prekrasnim prizorima

Ukoliko se već neko vrijeme divite novom ruhu stare kliške ljepotice, zasigurno niste jedini. Zahvaljujući poticajnim sredstvima EU i projektu nove rasvjete, Klišani su tvrđavi dali novi sjaj, ali i dodanu vrijednost. Klišku tvrđavu od danas je moguće posjetiti svakim danom u produljenom radnom vremenu, od 9 do 22 sata.

Na Tvrđavi Klis neprestano se radi na proširenju ponude i stvaranju posebnih doživljaja za posjetitelje. U suradnji s članovima Povijesne postrojbe “Kliški uskoci” već dva mjeseca organiziraju se vikend škole mačevanja i streličarstva za sve uzraste. S obzirom na pozitivne reakcije i velik interes za interaktivnim sadržajima, “Kliški uskoci” ovog vikenda posjetitelje vode u specijalizirane noćne obilaske potpuno besplatno. S obzirom na poštivanje protuepidemijskih mjera, broj sudionika je ograničen. Stoga se za sudjelovanje prijavite putem službene web Tvrđava Klis, Facebook tj. Instagram stranice gdje vas očekuju svi detalji.

Ulaznice za Tvrđavu Klis prodaju se po cijeni od 60 kuna za odrasle te 20 kn za djecu, a uključuju i posjet Interpretacijskom centru te ulaz u Etno agro park Stella Croatica u kojemu se  nudi doživljaj autentične  Dalmacije, kao i priča o nekadašnjem životu i radu u Dalmatinskoj zagori.

 

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij