hren
 

PREDSTAVLJANJE MLADIH UMJETNIKA
Kako bi održali kontinuitet stvaranja novih prilika za umjetnički rad, međusobnog povezivanja i djeljenja sadržaja s publikom, Kolaborativna Izvedbena Platforma - KIP i plesna udruga Tiramola odlučili su postaviti i treći Izvedbeni Kolaž, predstavljački program izvedbenih i multimedijalnih radova autora i autorica iz Splita, Zagreba i Zadra.

- U ovom virtualnom izdanju donosimo vam neke nove i uzbudljive radove u polju izvedbenih i vizualnih umjetnosti, ali i neke stare radove jednako zanimljive i uspješne, da ih vrijedi ponovno oživjeti i podsjetiti se na njih – poručuju iz KIP-a i Tiramole.

Četverodnevni program otvara se 22. svibnja u 20 sati, live izvedbom predstave „Koji Danotte?“ a akteri predstave javit će se iz Kuće Sunca. Zainteresirani izvedbu mogu pratiti putem Zoom aplikacije.

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/7026282546?pwd=i8RdMIbU0p7XR3kcxO24_7MKz84cYg
Meeting ID: 702 628 2546
Password: 7SwCmx 

Iduća tri dana rezervirana su za snimke cjelovečernjih predstava, eksperimentalne filmove i kraće izvedbene forme. Neki od autora čije će radove zainteresirani moći pogledati su: Andrea Resner, Sunčica Bandić, Petar Grimani, Iva Burčul, Lucija Mikas, TRAS kolektiv, Ema Crnić, Ane Paška, Nikolina Dolfić i Lucija Zalović.

Poveznice na snimke bit će podijeljene u subotu 23. svibnja u 12 sati na stranici eventa i bit će dostupne za pregled do 25. svibnja. u 12 sati.Više informacija o autorima i radovima možete pogledati na FB eventu OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij