hren
 

KUPLJENE ULAZNICE U OŽUJKU MOŽETE ZAMIJENITI ILI TRAŽITI POVRAT NOVCA
-Poštovana publiko, iznimno nas veseli da Vam možemo javiti kako Gradsko kazalište mladih otvara svoja vrata i nastavlja s izvođenjem predstava. Hvala Vam na svim porukama podrške i upitima vezanim uz nastavak našeg rada. Uz strogo  pridržavanje mjera HZJZ održavat ćemo naše predstave prema rasporedu – stoji na stranicama GKM Split.

Prva predstava Ma-Ma u režiji Katarine Pejović je na rasporedu 27. svibnja u 20 sati, dok će slijedeća dva dana u istom terminu biti rezervirana za predstavu SF Cabaret Split In Space,Ivana Lea Leme.

- Sve one koji su kupili ulaznice za izvedbu predstave SF Cabaret Split In Space, koju smo trebali izvesti 14. ožujka 2020., a koji nisu tražili povrat novca molimo da se jave na broj telefona 021/344-979 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi ostvarili pravo na povrat novca ili zamijenili ulaznice za nove termine prema važećem rasporedu – obavještavaju iz GKM-a.

Za sve izvedbe raspored sjedenja će se odrediti prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na licu mjesta neovisno jesu li ulaznice kupljene online ili na blagajni kazališta.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij