hren
 

OBAVEZNO NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI
Nakon dva mjeseca pauze zbog epidemije koronavirusa na velikoj sceni splitskog kazališta bit će izvedena prva predstava, komična drama Laponija i to u dva termina u ponedjeljak i srijedu, 18. i 20. svibnja u 20 sati  u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Split i u režiji Nenni Delmestre. Besplatne ulaznice se mogu nabaviti od petka, 15. svibnja na blagajni Kazališta i na web-stranici prodaje ulaznica HNK Split.

- Kao poklon publici koja nas je tijekom više od dva mjeseca kazališnog posta podržavala i u velikim brojevima gledala našu virtualnu produkciju na društvenim mrežama, ulaznice za ovu predstavu, kao i za sve ostale programe koje ćemo izvesti do početka priprema za 66. Splitsko ljeto, bit će besplatne - kazao je intendant HNK Split Srećko Šestan. 

Predstava će se igrati na velikoj sceni pred gledalištem čiji je maksimalni kapacitet, zbog preporučenih mjera međusobnog razmaka, smanjen na 187 gledatelja.Na ulazu u kazalište vršit će se provjera tjelesne temperature i nužna dezinfekcija ruku i obuće svakog posjetitelja. Blagajna HNK Split će u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu raditi dvokratno od 10 do 14 i od 16 do 20 sati, u subotu od 10 do 12 sati, dok će u nedjelju biti zatvorena. Gledatelji se mole da na predstavu dođu sa zaštitnim maskama. 

Dodajmo kako su djelatnici tvrtke Cian dezinficirali sve prostore u zgradi HNK Split uoči prve probe na sceni i otvaranja blagajne.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij