hren

"SPACE FORCE"
Serija će imati dobro poznati "The Office" humor, a ovoga puta umjesto da vodi kompaniju koja se bavi prodajom papira, Carell vodi čitavu državu.

Netflix je napokon objavio i najavu i datum prikazivanja nove serije "Space Force" iza koje stoje kreatori kultnog uredskog sitcoma "The Office". Seriju su najavili još prije godinu dana pa su mnogi s nestrpljenjem čekali kada će započeti s prikazivanjem. Zbog dvojca koji stoji iza serije, očekivanja su poprilično visoka.

Steve Carell i Greg Daniels donose nam urnebesnu parodiju na činjenicu da je američka vlada 18. lipnja 2018. godine najavila novi ogranak američkih oružanih snaga - svemirske snage, odnosno Space Force.

Carell se u ulozi generala Marka R. Nairda u traileru čudi što je dobio zapovjedništvo nad sasvim novim ogrankom oružanih snaga, a cilj njegove misije je braniti satelite od napada i obavljati brojne vladine zadatke iz svemira.

Serija će imati dobro poznati "The Office" humor, a ovoga puta umjesto da vodi kompaniju koja se bavi prodajom papira, Carell vodi čitavu državu. "Danas krećemo na veliku avanturu. Bit će problema, ali nikada nećemo dostići veličinu bez žrtve", kaže u najavi serije uz referencu na godišnjicu Apolla koji je doveo astronaute na Mjesec 1969. godine.

"Prije pedeset godina, naša je država dovela čovjeka na Mjesec. Pa, pogodite što, klinci? Vraćamo se natrag", dodaje. Od kolega koji prolaze kraj njega, čuje da je njegova misija osuđena na propast, a u jednom trenutku prikazanom u najavi, smiruje se recitirajući tekst pjesme "Kokomo" Beach Boysa. 

"Skeptičan, ali odlučan, Mark se s obitelji seli u bazu u Coloradu gdje zajedno sa šarolikim timom znanstvenika dobiva zadatak od Bijele kuće. Zadatak je ponovno na Mjesec dovesti američku čizmu u žurbi za svjetskom dominacijom", stoji u opisu serije.

Osim Carella u seriji ćemo gledati i Lisu Kudrow koja će utjeloviti njegovu suprugu i imati ulogu "osobe koja je subliminalnim porukama utjecala na karijeru supruga tijekom dva desetljeća". Potpuni twist u seriji očekujemo zbog daljnjeg opisa njezine uloge u kojem stoji: "Dok se njezin suprug priprema za najveći izazov, ona kreće u sasvim drugom smjeru".

Pored Kudrow i Carella, u seriji ćemo gledati Johna Malkovicha, Bena Schwartza, Dianu Silvers, Tawny Newsome, Jimmyja O. Yanga, Jane Lynch, Freda Willarda i Noah Emmericha.

Serija na NetFlix stiže 29. svibnja. 

Izvor : Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij