PRVI KORAK DO VAŠEG OSOBNOG TRENERA
Okretanje novog lista i dolazak u fit formu može biti izazovno, zato su tu programi vježbanja i osobni treneri koji vas motiviraju sa zaslona vašeg pametnog telefona. Uz aplikacije za fitnes možete vježbati kod kuće, a najčešće vam ni ne treba druga posebna oprema osim udobne odjeće i tenisica.

Jednostavno je, a uz to osigurava dovoljno motivacije, ako zaključite da vam treba pomagač koji će vas natjerati na pokret, pomoći u usvajanju nove rutine ili pratiti vaš napredak, skidanje aplikacije jednostavan je prvi korak do vašeg osobnog trenera. Mobilne fitnes aplikacije idealne su za sve koji žele vježbati, bez izdvajanja previše vremena.

Evo neke od besplatnih fitnes aplikacija:

Fitocracy – Riječ je o aplikaciji koja okuplja jednu zajednicu korisnika koja se zajedno viritualno druže te šalju rekvizite i komentare. Aplikacija motivira korisnika na vježbanje tako što mu daje zadatke kojima prikuplja bodove.

My fitness pal – Ako želite pratiti unos kalorija, ova aplikacija je za vas. Funkcionira poput dnevnika u koji unosite što ste jeli. Prednost ove aplikacije je što prilikom unosa jela kojeg ste sami pravili kod kuće, aplikacija doređuje okvirnu kalorijsku vrijednost.

Pocket WOD - Ovo je aplikacija za sve koji ne žele odvajati puno vremena za vježbanje. Nudi jednostavne, a efektne vježbe za sve mišićne skupine i to bez rekvizita.

Nike+ Move – Aplikacija koja mjeri sva vaša kretanja kroz dan. Ima poruke kojima vas motivira da se krećete još i više i ima opciju da svoje kretanje podijelite s prijateljima na društvenim mrežama i usporedite koliko si se kretala u odnosu na njih.

Neke aplikacije nude potpunu personalizaciju, pa u njima možete pratiti doslovno svaki korak, dok druge nude video vježbe i idu korak po korak.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada