hren
 

ODRŽAN TRADICIONALNI PIDŽAMA  PARTY
Pidžame su ove subotnje večeri bile top odjevni izbor, ili kako bi se popularno kazalo „must have“, u caffe baru Gabine u Kaštel Štafiliću, gdje su članovi kaštelanske krnjevlske udruge Poklade održale svoj već tradicionalni Pidžama party.

Šarene, pamučne, flanelske, cvjetne, „na rige“, svilene..., bila je to prava modna revija ovog, svima nam omiljenog i uvijek traženog odjevnog predmeta. Posebice posljednjih dana, od kad su gripa i viroze dobar dio  malih i velikih prikovale za postelje, no ne i naše maškare koje ove večeri ništa nije moglo omesti u ludoj zabavi.

-Pidžama party je uvijek bio dobar, dobar party koji organiziraju naši dragi prijatelji iz Poklada, pa virujemo da ni ove godine nećemo doma prije ranog jutra! Mi smo se odma i pripremile, imamo maske za lice, kukumare za oči, krpice na glavi i spremne smo. Čim dođemo doma, odma smo spremne za postelju, a ujutro osvježene i ricave spremne za posal - pojasnile su nam prednosti ovog maskenbala i zašto ga toliko vole članice krnjevalske pučke udruge Kampanel iz Sućurca.

One se koronavirusa ni gripe ne boje, napominju, jer je reka jedan da ovde nije dobro i da svi Hrvati idu u Irsku, pa će i ona za njima, kroz smijeh govore ove partijanerice kojima ništa nije moglo pokvariti odlično raspoloženje koje su, po naputku organizatora, ove večeri ponijele sa sobom. Kao i svi ostali ljubitelji ovog najluđeg i najveselijeg doba u godini koji su ove večeri pohodili Gabine.

No, gripa je ipak uzela svoj danak ako je suditi po broju gostiju na ovom veselom tulumu, na kojem se pjevalo i plesalo do sitnih sati uz muziku uživo. Baš kao i svakih poklada već više od deset godina, a kako bi svaki put bilo drugačije i bolje, i lokacija partyja je svake godine nova, a sve kako bi vratili nekadašnji sjaj ovoj maškaranoj zabavi koja je unatoč trudu posljenjih godina ipak pala u drugi plan, drže njeni organizatori iz Poklada.

Foto: Jakov Sučić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij