hren
 

MOŽETE GA KUŠATI VEĆ OVE SUBOTE U BOŽIĆNOM GRADU
Familia Chocolate Stout novo je pivo kaštelanske Familia Craft Pivovare. Riječ je o bogatom tamnom pivu, kremaste teksture s ugodnom gorčinom kakaa i notama zaprženih žitarica.

Ovaj zimski special napravljen je u ograničenoj seriji u suradnji s Marinkom Biškićem iz Nadalina čokolade, koji se pobrinuo da se pivu doda najkvalitetnije kakao zrno iz Dominikanske Republike.

Evo što su nam o svom novom pivu kazali Darko i Marina Subotić, vlasnici Familie: - Obzirom da je količina ograničena, uz izvrstan okus i kvalitetu piva ne sumnjamo da će se vrlo brzo rasprodati, stoga ukoliko želite, svoj primjerak možete kušati na promociji već ovu subotu i to na Cro Craft kućici u Božićnom Gradu u Lukšiću. I ovo pivo radili smo s ljubavlju, kao i našu Feratu koja je već neko vrijeme najtraženije pivo među Kaštelanima ali i gostima našeg grada.

Za potpun gastronomski doživljaj, kuhar Krešimir Plazonić iz Rock Porka će ove subote pripremati Meatballs burgers prema receptu posebno osmišljenom kako bi pristajao uz Familia Chocolate Stout.

Što reći, poslastica koju gurmani neće propustiti!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul