hren
 

Ovog četvrtka organizirat će se drugo izdanje Boozer kviza općeg znanja u Caffe baru Afrika u Kaštel Lukšiću. Na ideju dovođenja kvizaške scene u Kaštela došli su braća Borna i Petar Dobrić te su večer odlučili organizirati pod nazivom „Boozer – kviz općeg znanja“.

Pokazalo se kako su Kaštela spremna ugostiti kvizašku scenu pa je tako već na prvom izdanju kviza održanog prošlog četvrtka sudjelovalo 16 ekipa.
Caffe Bar Afrika je pripremio nagrade za prve tri rangirane ekipe te za predzadnju ekipu koja je kao nagradu dobila rundu pića. Prvo mjesto i bocu Johhnie Walkera sa rundom pića odnijela je ekipa Afrika Bambata. Drugo mjesto je pripalo ekipi Xiaomi&Vuki dok je treće mjesto i bocu kvalitetnog crnog vina dobila ekipa Doktori Puknuća.

Iduće izdanje kviza čeka Vas ovaj četvrtak, 14. studenog u Caffe baru Afrika uz još primamljivije nagrade.
Kviz je multimedijalnog sadržaja pa tako uz pismena pitanja iz područja povijesti, znanosti, sporta i umjetnosti uključuje i prepoznavanje scena iz filmova, prepoznavanje pjesama i glumaca.

Zbog ograničenog broja ekipa prijavu je potrebno odraditi na broj 099 649 2847. Kotizacija po osobi je 10 kuna dok je maksimalan broj igrača u ekipi 5.
Više informacija možete saznati na stranici kviza na Facebooku - Boozer kviz.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij