hren
 

I ove sezone prvom subotom u mjesecu, od 17 do 20 sati, u Klubu Zona se održava Biciklopopravljaonica. Nova prilika za besplatni popravak, druženje, učenje i pomaganje drugima bit će u subotu, 2. studenog.

- Volonteri splitske biciklopopravljaonice uklanjaju kvarove na biciklima, čine ih funkcionalnijima i sigurnijima te prenose svoje znanje o održavanju bicikala. Koncept biciklopopravljaonice ne predviđa da se bicikl ostavi na popravku, nego da se uz volontere nauči samostalno popraviti manje kvarove na biciklu. Zainteresirani se mogu i pridružiti volonterima u radu i pomaganju drugima - podsjeća Mario Balić, jedan od volontera koji od 2016. godine kontinuirano popravljaju bicikle i u programu Kluba Zona.

Klub Zona je tijekom studenog pripremio i brojna druga događanja. Seminar osobnog rasta i razvoja je u četvrtak, 7. studenog u 20 sati, šahovsko popodne je u subota, 9. i 23. studenog, od 18 do 20 sati, večer modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! je u subotu 9. i 23. studenog od 20 sati do ponoći.  Književna čajanka je u ponedjeljak, 11. i 25. studenog u 20 sati, izložba Ivone Maglica otvara se u srijedu, 13. studenog u 20 sati, radionica ilustracije traje od 18. do 23. studenog, od 19.30 do 21.30 sati, predavanje: Informatička pismenost i digitalna trgovina je u utorak, 19. studenog u 19 sati. Izložba Ivane Miolin otvara se u ponedjeljak, 25. studenog u 18, tribina: Ponovna upotreba predmeta je u utorak, 26. studenog u 18 sati, a radionica izrade metalnog nakita održava se 27. i 28. studenog od 17 do 20 sati.

Izvor: Dalmatinski portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij