hren

Po prvi puta u Split stiže specijalistica digitalnog marketinga, uspješna poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica koja je svoje iskustvo stekla radeći na digitalnim kampanjama za vodeće svjetske i lokalne brendove poput American Expressa,Karlovačkog piva, adidasa, Staropramena, INA-e, Samsung-a i sl.

Visoko ocijenjena radionica „Digital wings“ nakon Zagreba i Rijeke po prvi puta održat će se u Splitu 21.09.2019. na adresi Ruđera Boškovića 20/2 s početkom u 9:30h. U samo 5 sati doznajte kako iskoristiti potencijal digitalnih kanala te uz minimalne troškove ostvariti maksimalne rezultate!

Na radionici ćete imati priliku saznati tajne uspješnog vođenja društvenih mreža počevši od Facebook stranica, kako povećati organski doseg i nadmudriti Facebook-ov algoritam, naučiti postavljati efektivne Facebook oglašivačke kampanje i kreirati savršen Instagram feed, kako organski povećati broj followera, iskoristiti potencijal Instagram Storiesa, pozicionirati se na LinkedIn-u i povezati s utjecajnim ljudima u svojoj industriji pa do kreiranja zanimljivog i relevantnog sadržaja za vlastitu ciljnu skupinu. Radionica je namijenjena studentima, freelancerima, malim i srednjim poduzetnicima te zaposlenicima u marketingu.

Za dovođenje glavne Shhhefice, ujedno i pobjednice Young Talent Case Study-a 2017. te dobitnice e-Leadership MBA stipendije Algebrinog Visokog učilišta, zadužen je Klub mladih Split u sklopu volonterskog programa “Kreativni, Mladi, Strastveni“, koji će u 6. sezoni Kluba mladih Split ponuditi različite aktivnosti za osobni i profesionalni razvoj.

Sve informacije moguće je pronaći na https://klubmladihsplit.hr/digital-wings-radionica-o-digitalnom-marketingu/ i Facebook stranici Kluba mladih Split.
 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij