hren
 

Postoje neke razlike koje odvajaju onu "vezu oko koje se vrijedi truditi" od one potpuno toksične od koje je bolje pobjeći glavom bez obzira.

"Dejtanje" ili hodanje ili sama romantična veza, može biti vrlo zabavna. Može se pretvoriti i u opću katastrofu i trošak vremena, ako vaša očekivanja nisu u potpunosti ispunjena. Važno je shvatiti da niti jedna veza nije savršena, ali postoje neke razlike koje odvajaju onu "vezu oko koje se vrijedi truditi" od one potpuno toksične od koje je bolje pobjeći glavom bez obzira.

Postoje onda partneri koji ostaju u toksičnim vezama, ne shvaćajući kakve zapravo posljedice takva veza ostavlja. Međutim, samostalna i karakterno snažna žena koja nema za gluposti, prije će prekinuti ovakvu vezu od ostalih. Portal BoldSky je otkrio pet razloga zbog čega naporan partner nije nikakav problem za snažne žene, te zašto se ne dvoume oko izlaska iz toksične veze.

Ne prolaze manipulacije

Snažna žena nije do svoje jačine došla slučajno i proces je to koji se nije dogodio u jednom danu. Žena koja je neke stvari prebrodila, svjesna je da život koji je čeka neće biti krevet posut ružama. Zato neće nikome dozvoliti da je iskorištava. Vrlo će jednostavno prepoznati osobe koje od nje pokušavaju iznuditi kojekakve usluge, raznim sredstvima manipulacije.

Cijeni svoje samopouzdanje

Jaka žena uvijek cijeni i poštuje sebe, te svoja postignuća. Svjesna je što se mora raditi u vezi, te na koji način. Čak i ako je njezin partner ne poštuje, cijenit će sebe i radije će napustiti nezdravu vezu i pružiti više važnosti svom samopoštovanju i samopouzdanju.

Svjesna je važnosti

Samostalna i snažna prepoznaje da postoji život i izvan romantičnih veza i "dejtanja". Prednost će dati svojim preferencijama i karijeri, prije nego li će se zaljubiti "na slijepo". Za nju su važniji ciljevi koje si je postavila u karijeri i može vidjeti život izvan romantične veze. Ne želi stvarati bezvrijedne kompromise, a ako shvati da je njezin partner lijen i nezainteresiran za karijeru, radije će promijeniti status svoje veze u "slobodna".

Brine o vlastitoj sreći

Svakome bi njegova vlastita sreća trebala biti na prvom mjestu. Ako niste sretni u vezi s partnerom, zbog vas je važno da se udaljite. Isto bi to napravila i karakterno jaka žena koja cijeni svoju sreću. Ne znači to da ju nije briga za nikoga drugoga. U vezi će dati sve od sebe, trudeći se da njezina veza bude zdrava. Ali, neće stavljati svoju sreću pod upitnik, u slučajevima gdje bi trebala trpjeti loše partnerovo ponašanje, prenosi Boldsky.

Shvaća svoje odgovornosti

Kada dođe do pitanja odgovornosti, snažna je žena bolja u nošenju s njima jer jednostavno zna da ih mora ispuniti. Neće oklijevati zaustaviti vezu ako joj se ista uplete u vlastite odgovornosti i obveze. Zna da zaslužuje najbolje i stoga će naporno raditi i nikako neće tolerirati otrovnu vezu.

Foto: Pixabay
Izvor: novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij