hren
 

BARISTI PRIJAVITE SE I OSVOJITE NAGRADNI PUT U AUSTRALIJU
Od prvog gutljaja kave zavoljeli ste njezin okus i miris, a pripremajući kavu gostima, snalazite se kao riba u vodi? Kreativni ste i uživate u osmišljavanju raznih koktela od kave, latte art vam je omiljena disciplina, no s velikom pažnjom za svoje goste pripremate i espresso?

Uključite se u splitsko natjecanje za najboljeg baristu - Julius Meinl Championship, osvojite žiri svojim umijećem i kvalificirajte se u finale, koje će se održati 28. rujna u Zagrebu.
Prijavite se i pokažite svoju vještinu pripremanja kave! U jednominutnom videu predstavite sebe i svoje umijeće te otkrijte zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.

Vaše prijave primaju se na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (video + podaci).

Baristi, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, trebaju doći 30.08 od 10 do 15 h u splitski ugostiteljskom objektu F de mar, Obala kneza Branimira 14 a (Zapadna obala).
Kandidate očekuju 3 discipline: priprema espressa, cappuccina ili latte arta, kao i spravljanje vlastitog napitka s potpisom. Dvoje najboljih barista iz Splita sudjelovat će u finalu s preostalih šest pobjednika s kvalifikacija, održanih u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Najsretniji i najspretniji barista osvaja vrijednu nagradu - posjet Svjetskom prvenstvu barista 2020. u Australiji.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij