hren
 

OVO je apsolutni san mnogobrojnih poklonika Audija. Najatraktivniji model puca od snage, a trpi i kad pucaju po njemu.

Među dobrostojećim stanovnicima naše države Audi je omiljena marka. I pritom je nebitno govorimo li o političarima, poslovnjacima, sportašima ili estradnim djelatnicima. Gotovo svi su zaljubljeni u Audi, a pritom ljubav raste kako raste broj;ano ime modela. Oni mlađi, ako mogu, ne idu dalje od broja 7, odnosno Audija A7.

Audijev pandan CLS-u i Grand Coupeu je u novom izdanju vrlo atraktivan model, a sada je dobio i jednu nimalo bezazlenu nadogradnju. AddArmor tvrdi da je upravo A7 postao najbrža blindirana limuzina na svijetu.

Naravno, u pitanju je Audi RS7, koji je prošao tretman tunera (APR). 4.0 V8 sada daje 771 KS i 1.085 Nm, a to znači da će oklopnjak uhvatiti 96 km/h za 2,9 sekundi i voziti sve do 325 km/h. Kako bi zadržala masu na pristojnoj razini, tvrtka je koristila polikarbonatne materijale. Audi je sada otporan na revolversko zrno kalibra .44 Magnum, a masa vozila porasla je tek 91 kg.

Automobil je dobio i niz protumjera. One obznanjene su patrone sa suzavcem i dimne zavjese, te sustav zasljepljivanja svjetlom. Dodatno, ručice vrata služe kao elektro-šoker. Vozilo ima i night vision sustav, sustav detekcije mina, te spremnike kisika za neovisnu opskrbu kabine. U prtljažniku su nosači ručnog naoružanja, dok je prednji odbojnik dodatno ojačan i može poslužiti za probijanje prepreka na cesti.

I na kraju cijena. Oklopljeni RS7 stoji 205.000 dolara, što znači kako je cijena prerade oko 91.000 dolara. Jeftinija opcija dorade nudi se već od 28.000 dolara.

Foto: AddArmor
Izvor: index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij