hren

Stanovnike Kaštela uznemirila je neobična svjetlosna pojava na zapadnom dijelu horizonta pa se tako brzo proširila vijest, kako je riječ o neidentificiranom letećem objektu. Podsjetimo, 27.04. iznad Knina je navodno bio viđen NLO, koji je čak bio i fotografiran (ovo je fotografija navodnog NLO-a iznad Engleske, međutim, on je bio indentičan onomu iznad Knina, što je naknadno utvrđeno izjavama očevidaca)!

Provjerili smo o čemu je riječ. Goran Andrić iz Astrološke udruge “Polaris” kazao nam je: “Ne znam što su konkretno očevici vidjeli, međutim, na zapadnom dijelu horizonta tijekom večeri je vrlo jako vidljiva planeta Venera, koja ima najjači sjaj na nebu i malo poviše nje nalazi se isto tako planeta Saturn, koji je isto tako jedan sjajni nebeski objekat.

Vjerojatno postoji možda nekakva zabuna, jer se tamo nalazi zračna luka pa možda to očevice zbunjuje, jer zbog slijetanja aviona se pale reflektori. Možda to onda dovode u vezu s ovim planetama, pa ih je to možda malo zbunilo.” (s.h./K.L.)

Poslušajte što je rekao Goran Andrić...

Izvor: Radio Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij