hren
 

KAŠTELA GRAD LJUBAVI
Od početka organizacije Lovestock festivala organizatori su bili na ideji programa za sve generacije. Tako ćemo ove godine moći sudjelovati u pričaonicama, igraonicama, radionicama i show programu klaunova namijenjenog djeci ali i odraslima.

Galeb Bepo donosi vam priču Biseri prosuti morem u petak, 14.06. u 11 sati u sklopu programa za djecu Lovestock festivala na prostoru ispred Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću…
Autorica slikovnice, Nataša Jukić, provest će vas pričom kroz ljepote i znamenitosti Kaštela. Na bajkovit a opet suvremen način pozvani ste sudjelovati u stvaranju nastavka ove priče. Naime, djeca Kaštela i svi naši gosti imaju priliku graditi nastavak priče, na način koji im mašta naloži. Svi prijedlozi udruženi pod geslom „Samo ljubav“ biti će razmotreni, a najzanimljiviji svakako i usvojeni. Vrijeme je da se Bepo zaljubi. Možda u grlicu iz Kaštela? Splita? Trogira? Mašti na volju.
Na pričaonici /radionici djeca će imati priliku čuti priču, crtati, igrati se stvarajući. A na kraju programa organizirat će se i mala tombola.

A u subotu, 15.06. u 10 sati dolazi nam u goste jedna sasvim posebna krijesnica. Krijesnica koja se zove baš kao TI!
Bajkaonica počinje čitanjem priče. Nakon toga imat ćemo terapeutski pristup pročitanom tekstu kroz igru kojeg će voditi autorica slikovnice Nataša Jukić, praktičarska Neuro lingvističkog programiranja i suradnica u odgojno obrazovnom procesu. Djeca će sudjelovati u debati, crtati likove onakve kakvima su ih doživjeli. Na kraju naravno imamo ponovo mini tombolu u kojoj najsretniji osvaja slikovnicu.

U sklopu otvaranja festivala u četvrtak, 13.06. sa početkom u 21 sat djecu i odrasle zabavit će klaunovi u svom jednosatnom show programu.

Besplatan program tijekom festivala omogućili su vam Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela, CEMEX, Ribola, Uni Rent, Hotel kastel i Županija Splitsko-dalmatinska.

Dođite i zajedno podijelimo ljubav!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij