hren
 

Treća po redu, humanitarna Date aukcija u organizaciji Kluba mladih Split, premašila je očekivanja prisutnih, ali i novčani iznos koji je iznosio trostruko više od predviđenog

Sinoć se na Kampusu održala treća humanitarna „Date aukcija“ koja je, za sada, postigla najveći uspjeh. Večer ispunjena smijehom i zabavom, redom predstavljanja, licitiranja, plesa i novčanih donacija u kojima se nije štedjelo, a sve u svrhu kupnje monitora za neurofeedback terapiju, udruzi „Anđeli“.

Dvadeset mladih, hrabrih i pametnih ljudi – uspjelo je u svojoj nakani da se zabave, predstave, učine humanitarnu stvar i na kraju odu na spoj osiguran od strane renomiranih restorana, kina, klubova, kuglane i sl.

Premda su svi kandidati bili poprilično zabavni, opušteni i veseli – najviše pažnje privukla je mlada missica Maja Čatlak koju je u tijesnoj utrci ipak uspio osvojiti Jozo Knezović s do tad najvećim iznosom od 350kn.  Međutim, nakon tog para, uslijedila je prijava dviju mladih Hercegovki, Viktorije i Ivone, koje su svojom simpatičnošću osvojile veći dio muške publike te su izvukle najveći iznos licitacije od 400kn.

Pri doniranju novčanih sredstava, iznosi su se zaokruživali a bilo je i anonimnih donatora koji nisu htjeli javno istupiti a svejedno podržati ovu hvale vrijednu akciju.

Spojeni „parovi“ svoj prvi spoj provest će na atraktivnim mjestima poput: restorana ZoraBila, Fabrique-a , Terminala F, Artičok, Plana B, Kina Karaman, Chops grilla, Dalmatina, Rusulice, ST spize, Mačka, Zente, Gelaterie Spalato, Charlie's bara, Antique-a, Sanctuarya, ST - Rive, Toto's Burgera, Milkya, Pizzerie Piccola, Male Kuće, Bura Line-a i Škartoca dok je cvjećarnica Anda sve sudionike podržala crvenim ružama.

Činiti dobro je zbilja najispravnija stvar, potvrđeno je i prošle večeri.

Foto: Klub mladih Split


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij