hren
 

IZ VELIKE BRITANIJE SELI U ZADAR
Najveći 'napuhanac' na svijetu s čak 300 metara dugačkom stazom s brojnim preprekama te 18 metara visokim toboganom za one najhrabrije, stiže ovog ljeta u Hrvatsku.

Po prvi puta 'The Monster' napušta Veliku Britaniju i seli se u Zadar – u Falkensteiner Punta Skala resort – gdje će od 24. lipnja do 4. kolovoza zabavljati i uveseljavati posjetitelje.

'Ovaj najluđi i najzabavniji parkour namijenjen je djeci starijoj od sedam godina, a na svoje će konačno doći i ona “velika i vječna djeca” koja s čežnjom gledaju na atrakcije na kojima se njihovi mališani zabavljaju, jer je The Monster namijenjen i njima – odraslima', ističe se u priopćenju.

Oni koji se uz minimalno dva noćenja odluče za smještaj u Falkensteiner Family Hotelu Diadora, Hotelu & Spa Iadera ili u Premium apartmanima Senia u sklopu ovog ekološkog i sportskog resorta, idealnog za aktivan obiteljski odmor, imaju slobodan ulaz na ovu nezaboravnu zabavu.

No “The Monster” nije namijenjen samo gostima resorta Punta Skala, već i svim zainteresiranima, a ulaznice će se moći kupiti na licu mjesta te na web stranici Eventima.

Foto: Falkensteiner
Izvor: tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij