hren
 

STAR WARS
Star Wars je najveća filmska franšiza svih vremena koja ima milijunsku bazu fanova. jedan je vjerni fan odlučio napraviti originalni film, na što mu je Lucasfilm dao zeleno svijetlo.

Popularni Youtube kanal Star Wars Theory oduševio je obožavatelje Ratova zvijezda najavom za novi film. Popularni Youtuber do sada je objavio više od 700 originalnih mini serija o omiljenim likovima iz popularne franšize. No, odlučio je otići korak dalje. Započeo je kampanju na Kickstarteru pomoću kojeg je pokušao prikupiti novac potreban za snimanje filma u suradnji s režiserom Dannyjem Ramirezom. Ramizer je inače iskusni režiser kojemu je mentor bio Simon Crane, pomoćni režiser pojedinih sekvenci filma Rouge One. Ramirez je diplomirao na istom fakultetu kao i George Lucas. 

Star Wars Theory je prilikom prikupljanja sredstava naišao na prvi problem - kontaktirao ga je Lucasfilm. Nakon razgovora i pregovora, Lucasfilm je dao zeleno svijetlo za snimanje filma pod strogim uvjetima. Youtuber ne smije prikupljati novčana sredstva putem Kickstartera i sličnih platformi i isto tako ne smije imati apsolutno nikakav profit nakon što objavi film, inače će završiti na sudu.  

Prema dokumentu kojeg je Star Wars Theory objavio, naglašeno je da film nije u zajedničkoj produkciji s Lucasfilmom, već da on sve sam financira. Iako je pronašao rupu u ugovoru, te napravio službenu stranicu za prikupljanje dobrovoljnih donacija -  Patreon

Putovanje Dartha Vadera

Glavni protagonist u filmu je - Darth Vader. Youtuber naglašava da je Vader imao nevjerojatno putovanje kroz filmove. Radnja filma započinje 8 mjeseci nakon "Osvete Sitha", odnosno gotovo 18 godina prije filma "Rouge One", u vrijeme kada se Darth Vader borio s osjećajima zbog smrti svoje žene, Padmé.

"U Episode III smo suosjećali s njime, a u Episode IV, V i Vi smo ga se bojali.", naglašava autor filma.

Navodi se  da će film biti intenzivan i taman, a neće nedostajati niti akcijskih scena. Film Vader neće sadržavati reklame, niti će biti moguće kupiti. Jedini način gledanja je preko Youtube-a. Prikazivanje je zakazano za sredinu prosinca ove godine. Preostaje nam s nestrpljenjem čekati najiščekivaniji neslužbeni film Ratovi zvijezda - Vader. Hoće li film biti vrijedan čekanja, procijenite gledanjem najave

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij