hren
 

Novi Tarantino! Novi ”Ratovi zvijezda”! Kraj Shyamalanove trilogije! Brad Pitt u svemiru! Igrane verzije ”Aladina”, ”Dumba” i ”Kralja lavova”! Plus novi Terminator sa Schwarzeneggerom i Lindom Hamilton!

Evo liste skupljih i ambicioznijih filmova koji bi sljedeće godine trebali postati hitovi. Poredani su prema datumima (američkih) premijera, a na listi nema animiranih filmova koji zaslužuju zaseban tekst, kao ni filmova o superherojima (ako izuzmemo junake ”Glassa”) koji su već dobili zaseban članak.

1”Glass” – 18.01.2019.

Zadnji film u trilogiji M.Night Shyamalana. U ”Neslomljivima” je predstavio zaštitara Davida Dunna (Bruce Willis) i zagonetnog stripaša Elijaha Pricea (Samuel L. Jackson), a u ”Podvojenom” se bavio Kevinom (James McAvoy) koji ima podvojenu ličnost. ”Glass” okuplja sva tri lika, i to u psihijatrijskoj bolnici.

2”The Rhythm Section” – 22.02.2019.

Akcijski triler u produkciji Barbare Broccoli koja producira i filmove o Jamesu Bondu. Glavna zvijezda filma je Blake Lively u ulozi žene koja se osvećuje onima koji su organizirali pad aviona u kojem je poginula njezina obitelj.

3”Dumbo” – 29.03.2019.

Igrana verzija ”Dumba”, i to u režiji Tima Burtona. U priči o letećem sloniću s ogromnim ušima glume Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito i Michael Keaton.

4”Ad Astra” – 24.05.2019.

Epski SF kojeg je režirao James Gray (”Mala Odessa”). Dvadeset godina nakon što je njegov otac (Donald Sutherland) nestao u misiji istraživanja Neptuna u potrazi za vanzemaljcima,  vojni inženjer (Brad Pitt) odlazi na put u nadi da će pronaći oca i otkriti razlog njegovog nestanka.

5”Aladdin” – 24.05.2019.

Igrana verzija ”Aladina” koju je režirao Guy Ritchie, a uz Willa Smitha u filmu nastupaju razni glumci arapskog ili indijskog porijekla: Mena Massoud, Naomi Scott i Marwan Kenzari.

6”Once Upon A Time In Hollywood” – 26.07.2019.

Što reći nego – novi Tarantinov film! Glavni junaci su propali glumac Rick (Leonardo DiCaprio) i njegov prijatelj, kaskader Cliff (Brad Pitt). Rickova susjeda je slavna glumica i supruga Romana Polanskog, Sharon Tate (Margot Robbie) koja će uskoro postati žrtva ludog ubojice Charlesa Mansona i njegovih sljedbenika.

7”The Lion King” – 17.08.2019.

Igrana verzija ”Kralja lavova”. U glavnim ulogama su Donald Glover kao Simba, James Earl Jones koji reprizira ulogu kralja Mufase, te – Beyoncé u ulozi Nale!

8”It: Chapter Two” – 06.09.2019.

”Ono: Poglavlje 2” zbiva se 27 godina nakon događaja iz prvog filma. Klinci su već odrasli, ali se opet moraju suočiti sa zloglasnim klaunom Pennywiseom. U ovom nastavku uz Billa Skarsgarda glume Jessica Chastain, James McAvoy i Bill Hader.

9. Neimenovani film o Terminatoru – 01.11.2019.

Šesti film o Terminatoru je u biti ”Terminator 3” jer je direktni nastavak ”Terminatora 2′ i nema veze s ostalim nastavcima. Dobra vijest je da je producent James Cameron, redatelj Tim Miller (”Deadpool”!), a svoje uloge repriziraju Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton.

10”Star Wars: Episode IX” – 20.12.2019.

Novi nastavak ”Ratova zvijezda”, u kojem se opet pojavljuju Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o i Domhnall Gleeson, a redatelj je koristio i neobjavljene snimke iz prethodnih filmova pa ćete moći vidjeti i pokojnu Carrie Fisher.

Izvor: Muzika.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij