hren
 

VRH BIZARNOSTI
Na YouTube-u je prije nekoliko dana niknula pjesma Ruskinje Aline Zaharovske, a glavni akter pjesme je Kolinda Grabar-Kitarović. Osim što nosi naziv po hrvatskoj predsjednici, u glazbenom spotu izmjenjuju se i fotografije nasmijane predsjednice koja bodri hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

'Ah Kolinda, ovo slavlje večeras, ah Kolinda ukras je našeg susreta, teče pjesma, dok se u pozadini vrte fotografije hrvatske predsjednice, ponajviše one koje prikazuju Kolindu Grabar-Kitarović dok bodri reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Čini se kako je Kolinda Grabar-Kitarović ostavila vrlo snažan utisak na Ruskinju Alinu Zaharovu, koja joj je odlučila posvetiti pjesmu, doduše bizarnog teksta, a pjesmu je do sada pregledalo nešto više od 800 ljudi, uključujući i Hrvate koji su se u komentarima ispod videa dobro nasmijali i pjevačici poslali pozdrave iz Hrvatske.

'Ah Kolinda, iznenađuje, oduševljava..., ah Kolinda, dane pretvara u blagdane', pjeva u refrenu Alina Zaharova.

U videu u kojem nekoliko maskiranih figura pleše i žonglira prateći vesele taktove pjesme izmjenjuje se i prijevod na hrvatski jezik, pa je očigledno kako je autorica računala na veliki interes hrvatskog gledateljstva.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij