hren
 

PRED PREPUNOM DVORANOM GRIPE SINOĆ JE NASTUPILA MIA DIMŠIĆ.
Sa svojim gošćama, Tajči, Domenicom i Đanom Smajo podigla je na noge i rasplesala preko 2000 splićana koji su uživali i u glas pjevali. Redala je svoj pjesme  Život nije siv, Sunce,more vjetar, Bezimeni koje je publika pjevala zajedno s Mijom, ali i izvrsne obrade domaćih i stranih uspješnica dokazujući da ne postoji vokalni zadatak kojem nije dorasla.               

Publika je uživala i u gošćama koncerta, a posebno emotivan trenutak bio je kad su Tajči i Mia zajedno otpjevale pjesmu "Dvije zvjezdice".

Organizator koncerta nam je rekao :  "Bio je to veliki zalogaj u njezinoj karijeri ali ni minute nismo dvojili da će Gripe večeras biti prepune. Mia ima ono nešto posebno, nastup, vokal, ali prije svega iskrenu emociju koju daje publici a ljudi to prepoznaju i uzvraćaju. Želimo joj od srca puno uspjeha u njenoj karijeri i da ovakav koncert ponovi što češće i u našem gradu."

Koncert je završio zajedničkom pjesmom svih izvođača "Vjeruj u ljubav" u znak sjećanja na velikog barda hrvatske glazbe Olivera Dragojevića.

Mijin prvi samostalni koncert na Gripama bio je odličan obiteljski izlazak u kojem su uživale sve generacije ali posebno oni najmlađi. Po završetku koncerta Mia, Domenica i Tajči strpljivo su se fotografirale i dijelile autograme više od sat i po vremena i mlađima i onim nešto starijima potvrđujući time da hrvatska glazba ima svoje nasljednike u mlađim generacijama.


KOMENTARI: