hren
 

U prekrasnom ambijentu Bakra Steak & Pizza Bara,na jučer održanoj tiskovnoj konferenciji, Mia Dimšić najavila je svoj prvi samostalni koncert u Splitu koji će se održati u subotu, 20. listopada u dvorani ŠC "Gripe" s početkom u 19 sati.

Unatoč dosad velikom uspjehu i brojnim priznanjima kojima se Mia može pohvaliti u svojoj karijeri, uzbuđenje pred koncert u Splitu nije skrivala.

- Jako mi puno znači što ću prvi put nastupiti u Splitu jer me uz taj grad vežu nevjerojatne uspomene. Svoju prvu autorsku pjesmu 'Život nije siv' izvela sam 2016. na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom 'Sunce, oblak, vjetar' i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava. Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu.  - rekla je Mia.

U ime organizatora udruge Picaferaj Anet Rožić se zahvalila Miji na povjerenju koje im je ukazala povjerivši im organizaciju ovog za nju važnog koncerta.

Posebnu zahvalnost organizator upućuje domaćinu koncerta Bakra Steak & Pizza Baru i grafičkom studiju Pixera. Zahvaljujući upravo njihovoj suradnji učenici grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije moći će ulaznice nabaviti po vrlo povoljnoj cijeni od 50 kn.

Ulaznice kreću u prodaju od danas putem online sustava www.croatia-tickets.com te od 1. listopada u Bakra Steak & Pizza Baru svaki dan u vremenu od 12-22 h.

Broj ulaznica je ograničen.


KOMENTARI: