hren
 

Radionice će biti otvorenog tipa, ali zahtijevaju besplatnu prijavu.
Što je to grafički dizajn, a što vizualni identitet? Kako nastaju plakati, a kako web stranice? Što su to web aplikacije i kako ih izraditi? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, imat ćeš priliku dobiti ovo ljeto u prostorijama FESB-a u Splitu, u sklopu projekta pod nazivom “Summer School of Visual Identity and Graphic Design“. No, nemoj da te naziv zavara, sve radionice održavat će se na hrvatskom jeziku te naravno, budući da nije sve u učenju, kroz petodnevna druženja sigurno ćeš ostvariti različita nova poznanstva, od poslovnih, preko prijateljskih, pa možda i ljubavnih, tko zna!

Studentska udruga SKAC_ST, već drugu godinu za redom, u razdoblju od 23.07.2018. do 27.07.2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice, čije teme su usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web dizajna, odnosno jednostavno rečeno: “dizajna 21. stoljeća”. Nastojat ćemo podučiti te uporabi osnovnih alata “Adobe Photoshop-a” koji će ti otvoriti cijeli jedan novi niz mogućnosti i čari koje nudi umjetnički svijet, od boja i linija, pa sve do perspektive i “layer-a”. Naši visokokvalificirani predavači iz firmi Microsoft i Tech City potruditi će se prenijeti ti raznoliko znanje i iskustvo koje su stekli kroz godine rada. Budući da je, kako smo već rekli, grafički dizajn široka tema, sigurno ćeš pronaći nešto što će te zanimati! Ako te uvijek zanimalo kako se koriste jezici HTML i CSS, koji se danas sve češće spominju, te kako se izrađuju web aplikacije pomoću ASP.net, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe!

Radionice će biti otvorenog tipa, ali zahtijevaju besplatnu prijavu. Također sve teme i raspored radionica možeš pronaći na web stranici, te možeš pogledati i Facebook događaj.

Summer School će se odvijati svakog dana od 23.07.2018. do 27.07.2018. u vremenu od 9:00 do 14:00.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij