hren
 

OD IDEJE DO PRVOG PROTOTIPA
- Imaš ideju, ali ne znaš kako ju realizirati? Pitaš se kako ju kvalitetno razraditi? Kako u najkraćem roku i s minimalnim ulogom testirati ideju? Kako već od samog početka uspješno privući potencijalne kupce i investitore? Ako si sebi postavio samo neka od ovih pitanja ili te jednostavno zanima što je to lean startup metodologija, pozivamo te na edukativno predavanje u Klubu mladih Split, 20.lipnja, s početkom u 19 sati. Predstaviti ćemo ti njezinu primjenu u procesu razvoja od ideje do prototipa – stoji u pozivu koji su zainteresiranima uputili iz Kluba mladih Split.

Lean startup metodologija je prepoznata kao jedna od najučinkovitijih rješenja za realizaciju poslovne ideje, koja je pomogla mnogim danas uspješnim svjetskim kompanijama, a na edukativnom predavanju bit će predstavljena iskustva primjene lean pristupana razvoju uspješnog startup proizvoda Parklio tvrtke Amplifico, o čemu će govoriti suosnivač tvrtke Dario Boras.

Predavanje nije namijenjeno samo startup poduzetnicima, već svima koji žele obogatiti stručna znanja, primjenjiva u razvoju novih proizvoda, marketingu, development-u ili IT projekt managementu.
Svi sudionici će dobiti edukativne i praktične radne materijale Lean startup metodologije.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, a prijava je obavezna putem on line forme


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij