hren

BRITAIN'S GOT TALENT
Mađioničar Marc Spelmann (46) oduševio je Britance u prvoj epizodi nove sezone showa "Britain's Got Talent". Spelmann je izveo trik u kojem je praktički pročitao misli članovima žirija, ali su mu u tome pomogli i članovi njegove obitelji – supruga i kćerkica. To mu je i donijelo plasman u finale budući da su mu voditelji Ant i Dec dali zlatnu pozivnicu.

Samouvjereni Marc prvo je članovima žirija dao niz zadataka – morali su izabrati bojicu bilo koje boje, pokazati jednu kartu, okrenuti Rubikovu kocku slučajnim redoslijedom i zaokružiti slučajnu riječ iz knjige. Dok su oni to radili, mađioničar je ispričao kako je njegovoj supruzi dijagnosticiran rak dojke dok je bila trudna. No mala Isabella rodila se zdrava i sada su joj dvije godine, a ozdravila je i njena mama. Marc je s kćerkicom još prije dvije godine snimio video na kojem je ona točno pogodila što će izabrati članovi žirija.

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledatelje koji u protekla dva dana na društvenim mrežama dijele ovaj fenomenalan nastup.

Izvor: Vecernji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij