Splitska gaming organizacija otvorila je prijave za drugi po redu regionalni eSport turnir pod nazivom ''Battle4Split 2018'' u kojem će se timovi iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije boriti za nagradni fond od 25.000 kn.

Kvalifikacijski turniri u najpopularnijim računalnim igrama CS:GO i League of Legends održavaju sedo 28. travnja, a najbolji timovi će ostvariti ulaznicu za LAN završnicu u Splitu! Naime, završnica digitalne bitke za Split održat će se kroz dva vikenda za redom; 18. do 20. svibnja timovi će se, kao i prošle godine, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu boriti u CS:GO i League of Legends igrama, dok je period 25. do 27. svibnja rezerviran za najpopularniju digitalnu inačicu nogometa FIFA18 u trgovačkom centru Mall of Split. Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve. 

Zahvaljujući suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom / ICT županijom, u sklopu manifestacije održat će se i humanitarni FIFA 18 turnir za Dječji dom Maestral. Natjecatelji će biti predstavnici lokalnih tvrtki, a sva prikupljena kotizacija će biti donirana u humanitarne svrhe.

Prijave i više informacija na http://www.battleforsplit.com/


KOMENTARI: