hren
 

KONAČNO OBJAVLJENA
Pjesma s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na Eurosongu u Lisabonu danas je premijerno predstavljena publici

Za nešto više od dva mjeseca Franka Batelić branit će boje Hrvatske na 63. Eurosongu. U Lisabonu će se Franka predstaviti pjesmom "Crazy" koja je danas službeno predstavljena javnosti. Tekst pjesme potpisuje sama Franka, dok je za glazbu zaslužan Branimir Mihaljević.

"Pjesma je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna i moderna. Nadam se da će se jako svidjeti publici", istaknula je nedavno pjevačica. Detalje o samoj pjesmi otkrio je i Branimir Mihaljević."Franka ima sve kvalitete prave svjetske zvijezde i trudili smo se napraviti svjetsku pjesmu, prateći aktualne trendove, ali istodobno stvarajući potpuno novi zvuk i izvornu atmosferu. U nastajanju pjesme veliku je ulogu odigrao i mladi Denis Mevlja, a miksanje smo povjerili londonskomu studiju Metropolis, ljudima koji su stvorili zvuk Adele, Amy Winehouse, Lane Del Rey i mnogih drugih. Završnu obradu pjesme radit će legendarni londonski studio Abbey

Pjesma će zasigurno izazvati golemu pozornost, a Franka je sigurna da njezina pjesma nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  "Mislim da će se ljudi jako iznenaditi kad čuju pjesmu i da će ili jako pozitivne dojmove kod njih izazvati ili ono, negativne, dakle nema ništa između", kazala je Franka koja je duže vrijeme izbivala s glazbenih pozornica. Sada kada se vratila ova 25-godišnjakinja spremna je ostvariti svoje snove nastupom na eurovizijskoj pozornici.

Do ostvarenja sna ostalo je još jako malo jer Franka na Eurosongu nastupa 8. svibnja kada će nastupom u polufinalnoj večeri pokušati izboriti ulazak u finale natjecanja. Mi joj od srca želimo da u tome i uspije.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij