hren
 

MIR I TIŠINA
Koliko puta vam se dogodilo da ostavite PC upaljenim, a u kasnim satima krenu dolaziti podsjetnici od prijatelja i kolega? Nova nadolazeća nadogradnja za Windowse 10 tome planira stati na kraj

Najnoviji dodatak za Windowse koji je stigao u sklopu nedavne 'rane objave' nadogradnje 'Insider Preview Build 17074' nosi ime 'Tihi sati' te je stvoren za korisnike koji prije svega dobro čeznu za malo mira i tišine.

Quiet Hours, odnosno Tihi sati omogućuju korisniku da u određenom razdoblju isključi sve podsjetnike osim onih koje dolaze od ljudi koji se nalaze na listi prioriteta. Quiet Hours isto pomaže pri igranju na punom ekranu u konfiguracijama sa dva ili više monitora.

Dodaci koje donosi ova nadogradnja ne usredotočuju se na isključivanje podsjetnika. Na putu su poboljšanja za čitanje digitalnih knjiga EPUB formata, kao i za sinkronizaciju čitanja na više ujređaja.

Ono što će mnoge oduševiti je, konačno, opcija za isključivanje čuvanja lozinki za domene. Ovo također uključuje automatsko čuvanje lozinki i spremanje ekstenzija u InPrivate modu rada.

Cjelovitu listu poboljšanja možete pronaći u sklopu službenog bloga Windows 10.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij