"Izjava 'Jubit ću te zauvik' je danas često i obezvrijeđena, a kroz slike spota ilustrirane su i one ljubavne priče koje zaista traju"

Kaštelanska klapa Cambi je snimila spot za pjesmu “Jubit ću te zauvik” u dvorcu Vitturi u dijelu postave koji oslikava stari dalmatinski dom. U spotu se pojavljuju fotografije parova čija je ljubav dugotrajna, onih koji se mogu poistovjetiti sa naslovom pjesme da će se ljubiti zauvijek.

Režiju spota potpisuje dugogodišnji suradnik klape Matko Petrić, a solisti u pjesmi su članovi klape – tenor Božidar Klišmanić i bariton Dino Dabro.

Ova pjesma je rad još jednog dugogodišnjeg suradnika klape, Duška Rapoteca Ute, koji je za klapu napisao i pjesme “Oprosti mi jube” i “Prominilo se vrime”.

Članovi klape su usuret premijeri spota rekli – “Izjava ‘Jubit ću te zauvik’ je danas često i obezvrijeđena, a kroz slike spota ilustrirane su i one ljubavne priče koje zaista traju. Ovakva pjesam i tema prilog je želji svih nas da prava ljubavi traju, da nježnosti i oprosti vladaju vezom. One su preduvjet dugotrajnosti. Tolerancija i uvažavanje su vrijednosti koje se lako deklariraju ali zapravo malo žive u ovom novom i sebičnom vremenu. Tako je duh starog vremena kada su ljudi uz sve poteškoće zajedno gurali do kraja intonirao ovaj spot.”

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI: