hren
 

OBLINE KIPE
"Kaštelanka će ti život uljepšati ili te uništiti. Nema sredine, nije do mene... do tebe je, sve ovisi kako se prema njoj ponašaš. Ponosna sam što sam Kaštelanka!", "Falile se Kaštelanke, da su lipše neg' Splićanke... Kad frajeri shvate da su površni odnosi jeftini... da đabe ti ljepota ako nemaš srce i dušu, onda će shvatiti i riječi ove balade..." - tek su neki od statusa Kaštelanke Ines Petrić, koja je svojim izazovnim fotografijama stekla popriličnu vojsku obožavatelja koja je prati na Facebooku, a koju su gledatelji RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" prepoznali u novoj sezoni koja je taman počela.

Kaštelanska frizerka u istom je showu bila i prije dvije godine, kad se borila za naklonost 13 godina mlađeg Gorana Špehara, a svoju je sklonost emisijama ovakvog tipa obrazložila izjavom:

"Volim vidjeti kako se snalazim u maloj sredini i s osobama koje su različitog karaktera od mog. Volim izazove i volim osjetiti adrenalin i uzbuđenje!".

A uzbuđenja kod njezinih poklonika na Facebooku ne manjka, Ines, osim toga, i prima samo pohvale i komplimente. Svojoj je publici u statusu jasno poručila: 

"Za svaki loš komentar na ovom fb profilu bit ćete automatski zblokirani...!!! NEMAM VREMENA ZA LOŠU ENERGIJU POJEDINACA".

Kakvu će energiju Ines pokazati u borbi za naklonost željenog muškarca ostaje vidjeti, u međuvremenu se njezini navijači "griju" na vatri njezinih selfieja snimljenih na teraci, u kupaonici, svlačionici, plaži.

Jer, kako je Ines ponosno objasnila: "Trenira se da bi se imalo ovakve fotke!".

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: