Pobjednik osmog izdanja Festivala je splitska grupa MIND ZOO koje je po glasovima stručnog ocjenjivačkog žirija i po glasovima publike, osvojila najviše bodova. S nekoliko bodova zaostatka, drugoplasirana grupa FLORIDUS iz Mostara je također ostavila odličan dojam.

Nakon nastupa finalista, a prije proglašenja pobjednika, koncert je održala grupa MJESNI ODBOR, koja je bila zaslužna za odličnu atmosferu klubu Zenta i nakon službenog dijela Festivala.

Proglašenjem pobjednika, završena je trodnevna glazbena poslastica koje je radi vremenskih uvjeta premještena iz Đardina u klub Zenta. Splitska publika je još jednom dokazala da je željna dobre glazbe, a 15 bendova koji su nastupili na ovogodišnjem ST-@rtu, pokazali su da se pomalo uspavanoj splitskoj glazbenoj sceni stvara itekako dobra glazba.

Grupa MIND ZOO je osvojila poklon bon koji će iskoristiti u Music shopu Metropolis.

U sklopu svih večeri ovogodišnjeg Festival autorskih bendova - ST@rt 2017, sa Udrugom Deseti život iz Splita te Azilom Aurora iz Omiša, organizirana je donatorska akcija za pomoć napuštenim životinjama te se ovom prilikom organizatori zahvaljuju svima koji su donirali sredstva.


KOMENTARI: