hren
Izašlo je peto idanje CD Učilice pod nazivom “ZZZ-Mreža znanja”, prilagođeno nastavnom planu i programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Prema istraživanju, 93,5 posto roditelja korisnika Učilice tvrdi da je CD Učilica značajno pomogla njihovom djetetu u učenju, ponavljanju i savladavanju školskoga gradiva.

Prepoznavši vrijednost i kvalitetu ovoga projekta, mnoge poznate osobe podarile su svoje glasove animiranim likovima u CD Učilici. Tako će osnovnoškolci igrajući CD Učilicu prepoznati glasove Vedrana Mlikote, Vesne Pisarović, Mije Begović, Željka Vukmirice, Barbare Vicković, Danijele Trbović, Zrinke Cvitešić, Karmele Vukov-Colić i mnogih drugih.

Za svaki od osam razreda napravljen je poseban CD, a na njima je obrađeno cjelokupno nastavno gradivo svih predmeta. Novo izdanje sadrži dvije nove izvannastavne cjeline: Dječji sabor znanja i Moj dnevnik. Kroz Dječji sabor znanja učenici mogu saznati nešto više o građanskom odgoju, političkom uređenju i državnim obilježjima RH te se kandidirati i postati župani i županice u svojoj županiji i pokušati promijeniti nešto u svom mjestu. U Mom dnevniku učenici mogu zapisivati svoje misli, tajne, planove i ciljeve.

CD Učilica se može nabaviti u knjižarama ili na internet stranici www.ucilica.tv.

Izvor: 24 sata


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost)

    Ko bi uopće komentita ovu glupost.Ne tribaju nan više ni ućitelji ni profešuri. Sad jemamo makinje za nejasna pitanja. još samo triba kompjuter spojit žicon u mozak i prinit informacije.Na ovo će reć futuristi da će i to u doglednoj budućnosti bit moguće; ma onda više nećemo bit judi nego makinje.

    oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij