PROMJENE NA VIDIKU
Mercedes je pokazao dizajnerski smjer koji dolazi s idućim modelima i daljnjim proširenjem game, koje uključuje i limuzinsku izvedbu A-klase

Mercedes je pokazao ideje za svoj budući dizajnerski jezik na forumu u Njemačkoj, uključujući i koncepte nadolazećih sportskih automobila i limuzina.

Na slikama vidimo studiju zaobljenog sportskog automobila, vjerojatno nasljednika Model AMG GT ili nekakav novi SLS (srebrni automobil) s velikim blatobranima i u trkaćoj izvedbi.  Tu je i ono što se čini kao hiperautomobil sa stražnjim motorom - bijeli automobil u pozadini.

Osim toga, na fotografijama je i crvena sportska limuzina, kako je Mercedes naziva. Ima istaknute zaobljene bokobrane i podebljane horizontalne rešetke, moglo bi biti riječi o novoj S-klasi.

Mercedes je također pokazao nadolazeću A-klasu, ono što naziva skulpturom A-estetike, a što je de facto automobil prekriven crvenom plahtom. Iako je Mercedes izjavio da je ovo njegov sljedeći korak prema čistijem dizajnu, nabori i jake linije još su vidljive na bočnim stranama te će biti zanimljivo vidjeti kako će Mercedes izvesti svoju najmanju limuzinu.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI: